Stratics Customer Data Platform

Meer grip op je klanten

Mensen bellen naar je klantendienst terwijl ze op je site surfen. Ze bekijken je e-mailing terwijl ze in je winkel staan. Ze praten met een verkoper om later thuis te bestellen. Zorg dat je je klanten kent en vooral dat je weet hoe en wanneer met ze te communiceren. 

MIP is het Customer Data Platform van Stratics en is werkelijk overal, net als je klant. Dankzij  MIP volg je jouw klant of contact ook overal en speel je gevat en hyperpersoonlijk in op triggers of signalen.    

De juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal is wat écht het verschil maakt.

Bundel je data tot klanteninzicht dat écht rendeert

Met ons Marketing Insights Platform (MIP) verzamel, consolideer en combineer je data in real-time tot relevante patronen en verhelderende inzichten. Bundel je data tot klanteninzicht dat écht rendeert.

Alles om élke klant beter te begrijpen

Een single customer view is bereikbaarder dan je denkt. De data is er meestal. Je moet deze alleen consolideren en juist combineren. MIP maakt dat mogelijk. In real-time of in batches. Zo kom je tot interessante inzichten. Voor klantengroepen, maar – en dat is nóg interessanter – ook voor individuen. Je bent klaar voor echte one-to-one interactie met je klanten! Alles om élke klant beter te begrijpen.

Perfect integreerbaar met je bestaande systemen

Koppel MIP aan je bestaande IT-systemen en webshops en krijg een 360°-kijk op elke individuele klant. Zo creëert ook jouw merk straks de ultieme customer experience. Perfect integreerbaar met je bestaande systemen.