Scoren met data-driven marketing

Datagedreven marketing is meer dan een werkinstrument. Het is een filosofie die pas écht rendeert als iedereen in je organisatie een data-driven reflex ontwikkelt. Onze experts helpen je om verder te gaan dan het operationele. Samen versmelten we je strategie en tactiek tot een evenwichtig geheel dat continu wordt bijgestuurd.

Get, Keep, Grow, Win-back
Klanten werven, klanten binden, klantenwaarde verhogen of klantenverloop tegengaan: we brengen met jou in kaart waar je werkpunten en ambities liggen. Die inzichten toetsen we aan je acties en je resultaten. Even terugblikken, analyseren, voortuitkijken en er dan samen keihard tegenaan gaan.


We zetten jou en je collega’s op weg naar meetbaar succes. Stratics deelt zijn ervaring en knowhow graag met jou. Door antwoorden te vinden op de specifieke vragen die jullie organisatie bezighouden:

  •  Wat zijn realistische objectieven? 
  •  Hoe kunnen we leren uit wie en wat we identificeren? 
  •  Hoe kunnen we beter luisteren, bijsturen en optimaliseren? 
  •  Welke programma’s hebben wij nodig? 
  •  In welke relaties moeten we meer investeren? In welke minder? 
  •  Wat doet een actie écht voor mij strategie? 
  •  Wat is het effect op de bottom line, op het aantal klanten? Op de klantenwaarde?

In real-time scoren in een omni-channel omgeving

Mee op het veld? Observerend aan de zijlijn? Een adempauze inlassen om er dan opnieuw in te vliegen? Samen spreken we af wat voor jouw organisatie de beste begeleidingsvorm is. Zo slagen we er in om op het juiste moment de juiste stappen te zetten. Het doel? Efficiënte databasegestuurde marketing.

What’s in a name? De coaching van Stratics bundelt strategisch inzicht met praktisch toepasbaar tactisch advies. 

We walk the talk 

Wij zijn geen adviseurs of consultants die zich beperken tot theoretisch advies. Bij Stratics beseffen we dat het om resultaten gaat, niet om aanbevelingen vol gevleugelde woorden. We stropen onze mouwen op en zetten ons advies mee om in de praktijk. Werkt een campagne niet? Dan tonen we dat en geven we tegelijk aan hoe de resultaten kunnen verbeteren.

Motiveren, inspireren, evangeliseren  
Een specifieke vraag? De noodzaak om heel je organisatie meer data-minded te maken? We ontwikkelen graag trainings en inspiratiesessies op maat.