Stratics

From numbers to people

Stratics

Vandaag bereik je de juiste mensen, op het juiste moment dankzij een correcte analyse van de vele beschikbare data. De groep is misschien kleiner, maar de boodschap des te relevanter. Wij bij Stratics geloven dat datagestuurde marketing leidt tot meer geëngageerde klanten en bijgevolg verhoogde sales resultaten. Maar hoe vertaal je al die data efficiënt naar concrete acties?

Stratics stippelt met jou een marketingstrategie op lange termijn uit, waarbij we je ondersteunen in de implementatie en praktisch advies verlenen over de uitvoering. Stratics gaat dus verder dan pure rapportage en slaat een brug tussen dataleveranciers, marketingbureaus en adverteerders.

Ik ben geïnteresseerd

Marketing Insights Platform Connecteer je dataset tot een single customer view

Verzamel je data – verspreid over verschillende afdelingen en toepassingen – binnen ons onafhankelijk Marketing Insight Platform (MIP) en krijg een 360° beeld van je klanten. 

Het platform koppelt alle data aan specifieke momenten zodat jij een dieper inzicht krijgt in het gedrag van je klanten. Herken patronen en weet wanneer je klanten openstaan voor communicatie. Binnen MIP koppelen wij strategische inzichten met praktische tools voor relevante communicatie via e-mail of sms. Door beiden te centraliseren werk je efficiënter aan je globaal marketingplan.

MIP is bovendien een complementair systeem dat inhaakt op je bestaande IT-systemen; je huidige set-up blijft dus onaangeroerd. 

Ik ben geïnteresseerd
Marketing Insights Platform Marketing Insights Platform Marketing Insights Platform

Met passie voor data Een unieke kijk dankzij verschillende achtergronden

In 2002 richtte Kris Vranken – met tien jaar marketing ervaring op zak – Stratics op. Tien jaar later nam hij Filip Corne mee aan boord, een rasechte ondernemer. Vandaag telt Stratics elf vaste medewerkers en groeit het aantal loyale en tevreden klanten elke dag.

Naast cijfers is Kris ook geboeid door psychologie en sociologie. Deze mix leidt ertoe dat hij bij de analyse van data rekening houdt met meerdere omgevingsfactoren. Als sparring partner inspireert en helpt hij klanten bij het ontwikkelen van nieuwe concepten en strategieën. Partner Filip Corne is een rasechte ondernemer, die een brug slaat tussen de verschillende werelden informatie, sales en marketing. In overleg met de klant zet hij de strategische lijnen uit en begeleidt hij projecten.

Ik ben geïnteresseerd

Waarom kiezen voor Stratics Een resultaatgericht partnership

Stratics streeft naar een partnership waarbij jouw marketingstrategie centraal staat. Samen met jou gaan we op zoek naar antwoorden op bedrijfskritische vragen en vergaren we via trial and error meer inzicht in jouw klanten. Je marketingplan ligt niet in steen gebeiteld, maar evolueert mee met de inzichten die je bij iedere actie vergaart.

MIP helpt je die relevante klanteninzichten te ontwikkelen waardoor je geïnspireerd werkt aan je marketingplan. Data wordt minder abstract en vol enthousiasme zet je doelgerichte acties op, die je achteraf zelf evolueert en bijstuurt. Het succes van deze trigger based marketing waarbij je de klant aanspreekt wanneer hij daar nood aan heeft, weerspiegelt zich in een verhoogde return-on-investment van je marketingacties.

Ik ben geïnteresseerd

Lees als eerste alles over de nieuwste ontwikkelingen

Contacteer ons